by

Sim Only

Goedkoopste Sim Only Abonnement Zonder Internet dlvr.it/RdVzT9

test Twitter Media - Goedkoopste Sim Only Abonnement Zonder Internet https://t.co/scla3hGZz1 https://t.co/PeZQIWAtnF

Opzoek naar een voordelig nieuw Telefoon of sim only abonnement kijk dan eens op: telefoonabonnement-vergelijken.nl en bespaar vandaag nog! #zzp

@AartsVincent 2/2 Er is namelijk een Fair Use Policy aan verbonden, check onze website vodafone.nl/fup even voor alle informatie.

@simyonl Als ik een Sim only abonnement bij jullie bestel met nieuw nummer, gaat het abonnement dan pas in op het moment dat ik de simkaart activeer? Of loopt het abonnement al vanaf het moment dat jullie hem opsturen?

@ArthurReijnen Goedemorgen @ArthurReijnen Ja hoor, dat is mogelijk. Zie de link hieronder 🙂 ^AA mobiel.nl/sim-only/vodaf…

@pieterrrrr5 Leuk dat je een Sim Only abonnement wilt afsluiten. We helpen je graag verder. Stuur ons even een DM met je wensen.

@vodafoneNL ik wil graag een Sim Only abonnement met nummerbehoud afsluiten, dus heb net de procedure doorlopen maar kreeg bij de laatste stap te horen dat het dan ook direct in moet gaan. Dit wil ik niet. Ik wil het pas per 3 september in laten gaan. Kan dit?

Ga je nog op vakantie? Bekijk dan onze checklist voor mobiel bellen op vakantie en ga goed voorbereid op weg. bellen.com/mobiel/checkli… #vakantie #checklist #bellen #bencom #vergelijken #compare #abonnement #simonly #sim #only

Let op mensen, @vodafoneNL biedt me drie maanden voordat mn contract afgelopen is een verlenging aan van m'n sim only abonnement, maar dat is dan duurder dan het abo dat ik al heb. Trap er niet in!

@KPNwebcare Beste; dit is een Sim only. Komt gewoon op de “familie account” mobiel+ kpn compleet

@jorgenbackus @simpel_nl @ZiggoWebcare @KPNwebcare @benwebcare Hey Jörgen! Wat leuk dat je dit zo vraagt. 😊 Als je een kijkje neemt op simyo.nl/sim-only/beste…, dan zie je daar onze huidige actie bundels! Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur ons dan gerust een privéberichtje! 🧡^TB

@tmobile_webcare Hoi emma, volgens mij gaat dit om een abonnement met toestel. Ik heb ook een sim only abonnement lopen waarvan als het goed is einde contractdatum al is geweest. Zou je dat even kunnen checken.

@tmobile_webcare Zojuist probeerde ik mijn sim only abonnement op te zeggen, maar ik kon er niet voor kiezen om het dan over te zetten naar prepaid wat ik wel graag zou willen.

@tmobile_webcare stel ik neem een Sim only 5g ready en ik heb een iPhone X. Werkt dat dan ? #DTV #durftevragen